,

Samenwerking Dedoreon en JRM Food & Facilities

Een brug tussen Zorg puzzel samenwerking dedoreonen Bedrijfsleven door Dedoreon en JRM Food & Facilities

Per 1 oktober 2015 slaan Dedoreon en JRM Food & Facilities de handen ineen om een brugfunctie  te creëren tussen Zorg en Bedrijfsleven op het gebied van Food & Facilities.

Gezamenlijke oplossingen en innovaties

“Wij signaleren dat Zorg en Bedrijfsleven van elkaar kunnen en willen leren op het gebied van strategische vraagstukken rondom Food & Facilities. Het juiste platform daarvoor ontbrak vooralsnog. Wij willen verder gaan dan trends en ontwikkelingen delen, maar écht de diepte ingaan om gezamenlijk oplossingen en innovaties te creëren waarin het welzijn van de mens centraal staat”. Om samen te innoveren, is het nodig dat Zorg en Bedrijfsleven elkaars taal spreken en elkaar vertrouwen. Dit proces vergt een goede tolk, die ‘vertaalt’, ‘katalyseert’ en bruggen slaat. Vanuit verschillende achtergronden en netwerken vullen Dedoreon en JRM elkaar hierin zeer goed aan.

Nieuwe successen

“Wij creëren een innovatieplatform, formuleren heldere doelen en stimuleren het proces , waardoor er nieuwe successen ontstaan voor  Food & Facilities in de zorg, met een meetbare kwantitatieve of kwalitatieve verbetering. Deze successen willen we als een olievlek verspreiden en delen. Zodat het welzijn van de mens in de Zorg de komende jaren blijft toenemen”.

Activiteiten

Concrete activiteiten die Dedoreon en JRM in de nabije toekomst gezamenlijk oppakken zijn onderzoek, benchmarking en ronde tafel bijeenkomsten. Het signaleren van innovaties, het creëren van kansen en toetsing bij Zorg en Bedrijfsleven stimuleert groei en ontwikkeling met meetbare resultaten. Daarnaast biedt de samenwerking  begeleiding bij strategische assortimentskeuzes binnen zorgorganisaties. Onafhankelijkheid staat hierbij voorop. “Zorgorganisaties stellen de kaders. Onze rol is het verhelderen van de vraagstelling, de procesbegeleiding en de borging van de werkprocessen in zorgorganisaties”.

Co-creaties

Het bij elkaar brengen van strategen vanuit verschillend perspectief leidt dikwijls tot innoverende oplossingen. Ons doel is om co-creaties te laten ontstaan, waarvan zorgklanten dagelijks gemak, plezier of voordeel ondervinden. Dát is onze gezamenlijke missie!

Persoonlijk verder praten en deelnemen? Neem contact op met Dedoreon of JRM Food & Facilities

Contactgegevens

Dedoreon, Oudeweg 124, 8077 SR Hulshorst. 0629071710. Info@dedoreon.nl

JRM Food & Facilities BV, Tiber 19, 7007 ME Doetinchem. 0314-842117. info@jrm-ff.nl

Over Dedoreon:

Dedoreon is opgericht door Ronald Lekkerkerker en helpt het management van bedrijven bij het ontwikkelen, verbeteren of updaten van de strategie richting de gezondheidszorg. Ons doel is zorg en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Onze activiteiten liggen met namen op het vlak van strategieontwikkeling, netwerken, coaching, advies en interim. Zie ook www.dedoreon.nl

Over JRM:

JRM Food & Facilities ontwikkelt in samenwerking met haar opdrachtgevers toekomstbestendige oplossingen en concepten rondom eten en drinken, facilitaire dienstverlening, hospitality- en inrichtingsvraagstukken. JRM is een onafhankelijk en ervaren adviesbureau dat projecten vanaf de ontwikkelfase tot en met de fase van implementeren desgewenst begeleidt. Onze activiteiten liggen in Advies, Interim en Training. Bekijk wie wij zijn, onze werkwijze en onze referenties op www.jrm-ff.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.